Skip to main content

Política

Gabriel Rufián dina amb empresaris a Santa Coloma

  • J.M. Roca

El diputat a Corts d’Esquerra Republicana, Gabriel Rufián, va estar present en un dinar d’empresaris organitzat, entre d’altres, pel grup d’empreses en què es troba la televisió Canal Taronja.

A l’esdeveniment van participar fins a una quarantena de convidats d’arreu del país, entre els quals es destacava l’alcalde de Roses, Joan Mata,  el cantant del grup Buhos, Guillem Solé, el radiofonista Justo Molinero i regidors de poblacions com La Roca del Vallès. Rufián va comptar amb el recolzament d’una representació local d’Esquerra Republicana, encapçalada pels tres regidors de la nostra ciutat i la parlamentària pel partit republicà Ana Balsera.

Malgrat la insistència de las preguntes que van formular-li, Rufián va mantenir-se ferm en dir que “encara m’ho he de pensar. És cert que és una proposta d’un referent meu en la política, l’Oriol Junqueras, però encarà no ho sé i, a més, també ha de decidir-ho el comité local”.

Evadint la qüestió tot i la insistència de Justo Molinero, que ho donava per fet, el polític colomenc va fer un repàs a les polítiques de país en respostes que se li van formular per part dels assistents, un heterogeni grup d’empresaris de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’àpat, celebrat al menjador de La Taberna del Arribes va ser un primer contacte directe del presumible candidat a l’alcaldia de Santa Coloma, tot i que en cap moment va acceptar aquest rol.

Els organitzadors tenen previst fer més dinars-col·loqui del mateix estil amb la intenció de fer-ho d’una manera políticament transversal, convidant polítics de tots els països i, fins i tot, personatges de la cultura o la vida quotidiana.

Fotografia: Andreu Fernández.