Skip to main content

Política

El Ple de juliol aprova remodelar el mercat de Singuerlin

  • Josep M. Roca

El Ple de l’Ajuntament, celebrat el passat dilluns 13 de juliol de forma telemàtica, va donar el vist i plau a la reforma del Mercat de Singuerlín, a l’adquisició de dues finques a l’avinguda Generalitat per destinar el solar a un nou institut d’Educació Secundària i va proposar, entre d’altres, l’increment progressiu fins al 2023 de la plantilla de la Policia Local per a millorar la seguretat ciutadana.

Amb els vots a favor de PSC i ERC, i l’abstenció d’En Comú Podem i Ciutadans, el ple va aprovar l’esborrany del conveni a signar entre l’Ajuntament, l’empresa Consum, S.Coop. V., el concessionari del bar i la Junta de Concessionaris per dur a terme la reforma del Mercat de Singuerlín. L’objectiu és dimensionar el mercat a la demanda actual i que totes les parades estiguin obertes (ara només 10 de les 30).

Un altre punt d’aquest últim Ple va ser el de la seguretat. Després de la manifestació que va creuar la ciutat fins a l’Ajuntament demanant més policia a Santa Coloma, el PSC, amb el suport de Ciutadans, va proposar l’increment progressiu de la plantilla de la Policia Local fins a 140 agents i la introducció de mesures organitzatives com la construcció de la nova comissaria al barri del Raval. També es vol mantenir la col·laboració amb la conselleria d’Interior mitjançant la Junta Local de Seguretat per coordinar estratègies de seguretat ciutadana i de prevenció de delictes.

Pel que fa les festes locals, el Ple va aprovar, amb els vots a favor de PSC, ERC i Ciutadans, les dues festes locals que tindrà la ciutat l’any 2021. Seran el 24 de maig (segona Pasqua) i el 24 de setembre (Festa de la Mercè).

Per a una informació molt més exhaustiva, feu click aquí.