Skip to main content

Política

Un regidor badaloní de 73 anys serà candidat colomenc del PP

  • Josep M. Roca

Miguel Jurado, regidor de Badalona des de 2007, format a les files del PSC i que també va passar per Convergència, de 73 anys d’edat, serà el candidat a la alcaldia que presentarà el PP a Santa Coloma de Gramenet.  Jurado va ser Tinent d’alcalde de Seguretat en un dels períodes en què García Albiol va aconseguir manar.

Les bases colomenques i els membres de l’executiva local no estan massa contents amb aquesta elecció i diumenge vinent, que tenen convocada una reunió de junta, decidiran quina és la seva postura davant aquesta imposició instigada des de Barcelona i Madrid, amb la qual no es mostren gens d'acord.

El nou candidat popular dona com a raons per a presentar-se que “me unen lazos familiares y personales, porque los colomenses merecen una ciudad mejor”, També indica que vol “aprovechar mi experiència de 16 años junto a Xavi albiol para aplixar las políticas que han funcionado durante su alcaldía”.

Miguel Jurado ha estat col·locat a dit per Xavier Garcia Albiol, qui optarà de nou a l’alcaldia de Badalona, on sempre guanya en les urnes, però on tampoc pot mantenir el càrrec per l’aliança de la resta de partits contra ell que li munten una moció de censura..

En la lluita intestina per la substitució d’Alejandro Fernández al front del Partit Popular a Catalunya, Santa Coloma ha estat moneda de canvi. I les bases colomenques, mol minses i desestructurades  desprès de l’aventura de David Zamabrana, cap de llista de Montcada que va obtenir dos regidors al 2015. García Albiol ha pogut més que Dolors Montserrat, que pretenia col·locar un ex militant de VOX, Antonio Gallego, tot i que la política penedesenca probablement serà la nova líder del país a Catalunya.