Skip to main content

Política

L'alcaldessa transmet la preocupació per l'Institut 9 a Educació

  • Xavi Chica

L'alcaldessa Núria Parlon va transmetre de nou a la Generalitat la urgent necessitat de poder resoldre la problemàtica creada a l’Institut Santa Coloma (El 9) aprofitant la visita dilluns del president Pere Aragonès i del Conseller d'Eduació, Josep González Cambray. "Des de l’Ajuntament hem tornat a reivindicar que aquest centre pugui tenir batxillerat. S’ha fet un esforç molt important per disposar del terreny i acondicionar-ho, i és molt necessari que l’alumnat tingui continuitat en aquest Institut amb l’ensenyament post-obligatori".

A l'Institut Santa Coloma, els alumnes de tercer i quart d’ESO, s’han vist obligats a iniciar les clases a l’Escola Oficial d’Idiomes a causa del retard en la instal·lació dels mòduls prefabricats. "Li hem traslladat a tots dos la importància de solucionar-ho el més ràpidament possible perquè ha originat tot una sèrie de dificultats a les famílies i a l’equip docent". Un any més el curs no s'ha pogut iniciar amb normalitat en aquesta instal·lació que ha de ser provisional a l'espera de la construcció d'un nou centre de secundària a Santa Coloma, que s'emplaçarà al barri del Raval. 

A Santa Coloma de Gramenet aquest dilluns, 13 de setembre, s’ha posat en marxa un curs escolar que encara sota els efectes que es deriven de la pandèmia, presenta un total de 15.557 alumnes entre educació infantil, primària, secundària i escoles bressol municipals.