Skip to main content

Política

El Partit Popular posa fi a la gestora i ja té una nova junta

  • Sara Simonet

Ahir va tenir lloc la presentació de la nova junta del Partit Popular a Santa Coloma. Després de set anys actuant com a gestora, el PP s'ha tornat a constituir com a junta, ara encapçalada per Laura Rodera.

En la presentació, que va comptar amb la presència de Manu Reyes, president provincial, Laura Rodera va anomenar Cristino Garcia Gallego, com el seu secretari general, i Òscar Cristian, com el seu tresorer.

Estava previst que Alejandro Fernández, president del PP a Catalunya, assistís a l'acte, però a causa d'un tema de salut, finalment no va poder aparèixer. No obstant això, es va posar en contacte amb la presidenta per felicitar-la.

De cara al futur, la seva intenció pels pròxims quinze mesos, que és quan se celebraran les properes eleccions municipals, és tornar als carrers, torna a fer política de proximitat i intentar "tenir la representació suficient al consistori per a poder influir en les decisions que es prenguin".

Laura Rodera ha manifestat que no té intenció de presentar-se com a cap de llista en les pròximes eleccions, i que els candidats oficials es presentaran i es faran públics en els pròxims mesos. Tot i això, la presidenta és optimista i destaca el fet que "ser una junta ens dóna més força, i a més, tenim el suport de tot el partit".

El Partit Popular ara mateix no té cap regidor a l'Ajuntament. L'últim cop que van tenir representació al consistori va ser en l'anterior mandat, entre 2015 i 2019, amb la mateixa Laura Rodera i David Zambrano com a regidors.