Skip to main content

Esports

La Grama encara la temporada amb nous fitxatges i amistosos

  • Dani Mormuz

La Fundació Esportiva Grama ha oficialitzat dues noves incorporacions de cara a la temporada 2024-2025, que se sumen a la del migcampista David Hurtado. Una és la de Gerardo Morales, davanter centre procedent del Club Atlético Unión, equip de la provincia de San Juan, a l’Argentina. L’altra és la d’Erik Rafael, davanter procedent CE Manresa.

Morales és corpulent i capaç de lluitar constantment amb la defensa rival per fer-se amb la pilota. Té olfacte de gol i arriba a la Grama amb moltes ganes de sumar a l’equip per aconseguir els objectius. Per la seva part, Rafael pot jugar en diferents posicions de l’àrea ofensiva, destacant a la banda esquerra.

A més d’incorporar aquests jugadors, la Grama començarà a preparar la temporada en les properes setmanes. Els dies 25 i 26 de juliol es realitzaran els tests físics, i el dia 29 es farà el primer entrenament.

El primer partit amistós serà el 7 d’agost al camp del CE Europa. També visitarà al CF Damn el dia 17, al CP San Cristóbal el dia 21, al Terrassa FC el dia 25, al Martorell el dia 31 i al CE Júpiter l’1 de setembre. Per altra part, l’equip rebrà al Nou Municipal a l’UE Cornellà l’11 d’agost i al CE Sabadell el dia 18.

Els horaris de tots els partits amistosos s’aniran coneixent a mesura que s’apropi la data.

 

Fotografies: Fundació Esportiva Grama