Skip to main content

Esports

Centenars de persones gaudeixen de l’Eurocopa

  • Alejandro Díaz

La semifinal d’Espanya contra França es va viure a Santa Coloma amb una emoció especial. La Plaça de la Vila coronada amb una gran pantalla i una barra al centre per gaudir el màxim possible del partit s’omplia de samarretes, banderes i bufandes de la selecció. Centenars de colomencs s’apropaven per a animar a “La Roja”, que es jugava el pas a la final de l’Eurocopa d’enguany contra el quadre de Deschamps.

A les 20h amenitzava la vetllada l’animació musical dels Dj’s Sergi Aymar i Sergio Cotto i, una hora després, començava a rodar la pilota en l’Allianz Arena de Múnich. Encara que l’equip de Luis de la Fuente havia estat superior en la competició, el gol de França en el minut 9 de la mà de Kolo Muani va deixar descol·locada a tota l’afició espanyola i la Plaça de la Vila es quedava muda.

Poc després, les gestes de Lamine Yamal al minut 21 i de Dani Olmo al 25 van donar la volta al partit, en quatre minuts Espanya passava d’estar eliminada a classificar-se com a finalista de l’Eurocopa 2024.

La Plaça de la Vila, de sobte, s’inundava d’alegria, de càntics per animar a la selecció i d’una eufòria que seguiria fins al xiulet final del partit, que donava per sentenciada la trobada i atorgava el bitllet directe de la selecció espanyola a la final del diumenge 14 de juliol en l’Olympiastadion de Berlin.