Skip to main content

Esports

Laia Aleixandri, convocada amb la selecció femenina

  • Dani Mormuz

La futbolista colomenca Laia Aleixandri, actual jugadora del Manchester City, ha estat convocada per jugar amb la selecció femenina en els dos pròxims partits de classificació per la Eurocopa de 2025.

La selecció espanyola s’enfrontarà a Dinamarca aquest divendres 31 de maig a Vejle, i la tornada serà el dimarts 4 de juny a Santa Cruz de Tenerife. Aquests dos partits corresponen a les jornades 3 i 4 de la fase de classificació per la Eurocopa de 2025. Espanya va guanyar els anteriors partits de classificació del seu grup, contra Bèlgica i República Txeca.

Laia Aleixandri va ser una de les quinze futbolistes que va renunciar a jugar a la selecció en 2022 perquè exigia canvis en la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF). A conseqüència d’això, es va perdre el Mundial de 2023, on la selecció espanyola es va proclamar campiona.

La carrera de Laia Aleixandri en la selecció va començar en les categories inferiors. Va guanyar una Eurocopa sub-17 en 2015, i el seu debut amb la selecció absoluta va ser en la Eurocopa de 2022. Va tornar en setembre de 2023, després del Mundial i la destitució de Jorge Vilda, i el passat mes de febrer es va proclamar guanyadora de la Nations League.

 

Foto: RFEF