Skip to main content

Esports

Demà se celebra la cursa de muntanya Vigía Trail

  • Xavi López

El passat dijous es va fer la presentació oficial de la nova edició de la Vigía Trail a Can Sisteré, amb la participació del grup Running Vigía. L’acte va comptar amb la presència destacada de la tinenta d'alcaldessa d'Esports, Sara Martínez Zapata, i el regidor de l'àrea, Dani Salgado, que van destacar la importància de l’esdeveniment per a la promoció de l’esport i el turisme a la regió.

La Vigía Trail, una carrera de muntanya molt esperada, se celebrarà demà diumenge 26 de maig. Aquesta competició ofereix als participants dues distàncies, una de 21 quilòmetres i una altra de 13 quilòmetres, que recorreran gairebé en la seva totalitat la Serralada Marina.

Amb un exigent desnivell positiu, la Vigía Trail permetrà als corredors gaudir d’alguns dels indrets més emblemàtics de la Serralada. Entre aquests, destaquen el Poblat Ibèric, el Puig Castellar, les Ermites de Sant Onofre i Sant Climent, i el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra.

La cursa de 21 quilòmetres inclou trams de trialeres i pistes forestals, amb la sortida i arribada al Complex Esportiu Torribera. Per altra banda, la cursa de 13 quilòmetres transcorre principalment per pistes forestals, amb el mateix punt de sortida i arribada.