Skip to main content

Esports

El canvi d’entrenador, insuficient per puntuar a Reus

• Josep M. Roca

L’entrenador Joan Esteva va començar amb una derrota mínima a Reus, la seva  estada a la banqueta de la FE Grama. El propi tècnic no podia ser més clar en la roda de premsa posterior al partit: “els jugadors han de guanyar confiança” per competir. Era la lectura ràpida expressada als mitjans de comunicació desprès que en una jugada defensiva amb tres errades consecutives es produís el gol local que va deixar tres punts a la capital del Baix Camp.

L’equip va mostrar-se més ben col·locat al camp; però el gran problema és que la plantilla està tancada i haurà de trobar solucions amb els homes de què disposa i alguns estan lesionats o surten de lesió. L’empat a zero al descans donava esperances perquè els rivals –ni els colomencs- van xutar a porteria amb perill.

Però la jugada desgraciada, a l’inici de la segona part ho va canviar tot. Amb el gol encaixat, els gramencs van perdre la fe, jugar a remolc se’ls va fer feixuc i el Reus va saber aprofitar-ho ajudats per un fort vent que bufava contra la porteria de Sergio, que va acabar sent sense cap dubte el millor visitant. Les seves aturades i col·locació van evitar que les ocasions locals, que en la segona part van sovintejar, no acabessin en gol.

Amb tot, l’equip tractava de millorar i tractava cercar la porteria reusenca, però sense massa concreció i molt poca profunditat. Joan Esteva, amb només tres entrenaments, va treballar l’equip per donar-li estabilitat i posició. I alguna cosa es va veure.

Ara disposarà de tota una setmana pel partit contra el Tona, un equip que tot i mantenir-se en la zona de play off d’ascens, fa sis setmanes que no coneix la victòria, incloent que diumenge passat es va suspendre el seu partit contra la Pobla Mafumet.

El Juvenil cau contra el líder

L'equip del juvenil A de la FE Grama va veure's superat 0-3 pel Gimnàstic Manresa, líder de Lliga Nacional, en la darrera jornada. Els colomencs segueixen tenint com a objectiu primordial salvar la categoria. Aquest cap de setmana tornaran a tenir un rival molt complicat, el FC Barcelona B. Els blaugranes ocupen la segona plaça i estan a l'espera que el Manresa perdi punts per tal d'ocupar el seu lloc,