Skip to main content

Esports

Industrias treu un empat en el darrer sospir davant Inter FS

• Dani Mormuz

El partit entre Industrias i l’Inter de Movistar del passat divendres 1 de març va acabar amb un empat per 3-3. El partit es presentava complicat perquè l’adversari era l’Inter i es jugava al pavelló Jorge Garbajosa, amb el suport de la seva afició. Però Industrias va saber encarar el partit des del principi, i en el minut 3 Verdejo va posar el 0-1 en el marcador.

Tolrà i Peña van tenir el segon, però en el minut 9 Raya va sorprendre amb un tir creuat i va empatar el partit. Drahovský va intentar posar a l’Inter per davant en un parell d’ocasions, però es va trobar amb l’oposició de Borja a la porteria. En el minut 17, Tolrà tornava a posar per davant Industrias, i el partit s’anava al descans amb un 1-2

En el segon temps, l’Inter va entrar en escena més concentrat, i en el minut 23 Fits tornava a empatar el partit amb el 2-2. A Industrias li va costar arribar a la porteria rival, i l’Inter va remuntar amb un gol de Raúl Gómez des de mitjana distància.

La situació es complicava, però l’equip de Xavi Closas no va desistir. Cardona i Víctor Ramos van poder igualar abans que Peña saltés a la pista amb la samarreta de porter. Però no va ser fins el darrer moment, al minut 39, quan Povill signava l’empat gràcies a una passada de Tolrà.

Tot i notar les absències de Nil i Khalid, que no van viatjar a Madrid, i la de Corso, que es va lesionar en el primer temps; els industrials aconseguien rascar un punt.

El Cartagena, pròxim rival

El proper partit de lliga és demà, dimarts 5 de març, a les 21h al Pavelló Nou. Els industrials es veuran les cares amb el Jimbee Cartagena, que ve de guanyar per 3-2 al Ribera Navarra FS i que se situa en cinquena posició en la classificació. Industrias es manté en la novena posició amb 31 punts, a un punt de l’Inter de Movistar i de les posicions de play-off.

Fotografies: Industriasmedia