Skip to main content

Esports

Els duels de les líders de copa engrandeix la presentació del Draft

  • Carlos Alcivar

El Draft Gramenet presenta avui, 13 de gener, als 9 equips del club, al Pavelló Poliesportiu de La Bastida, a les 18 hores. Una jornada especial per donar reconeixement a tots els entrenadors i a les jugadores del Draft Gramenet.

A les 16 h,  dues hores abans de l’acte del club, el primer equip del Draft Gramenet s’enfrontarà al Manresa CBF. Es tracta d’un duel entre el primer i el segon de la lliga Super Copa Femenina, la primera categoria catalana de bàsquet. El Draft va primera a la competència i empatada a punts amb el Manresa. Ambdós equips només han perdut un partit de dotze jornades.

El Draft Gramenet té set equips base, repartits en l’equip premini, els  dos equips mini femení de primer any, el preinfantil, l’infantil  i dues promocions de cadet. El club disposa de dues categories sèniors,  el Draft Gramenet B, en Copa Catalunya (segona categoria femenina), i el primer equip del club, el Draft Gramenet.

La presentació serà a les 18 h, però des del matí hi haurà diferents activitats programades. Cap a les 9 h, hi hauran partits amistosos dels equips base del club. A les 10:15 h, tindrà lloc el Concurs de Triples, entre totes les jugadores del Draft. A les 11:30, un partit dels entrenadors del club contra l’equip vintage de pares i mares.

Després de la presentació d’equips, el Draft Gramenet B també tindrà un partit contra el CB Tarragona, a les 19:30 h.