Skip to main content

Esports

Commemoració de les diferents entitats d’esport local

  • Carlos Alcivar

El 9 de gener, als jardins de Can Sisteré, els diferents clubs de diverses disciplines físiques de Santa Coloma es van reunir per commemorar el teixit d’esport local. Una reunió en què van assistir el regidor d’esports, Dani Salgado, i la setena  tinenta d’alcaldia, Sara Martínez, de l’àrea de Cultura, Esports i LGBT. Santa Coloma és una ciutat amb diversos clubs referents de l’esport. 

A la commemoració hi hagué diferents representants de les entitats. També un vídeo mostrant les diferents activitats esportives  de futbol,  patinatge, atletisme, bàsquet, escacs, petanca, arts marcials, gimnàstica, dansa,  ciclisme.

Dani Salgado ha remarcat la tasca de tots els clubs de Santa Coloma “pels nois i noies de la ciutat”, no només per promoure l’activitat física a la ciutat, sinó també la bona salut de l’esport a Santa Coloma.

Sara Martínez  també ha volgut donar reconeixement a l’esforç i al treball de les diferents entitats, remarcant també la perspectiva de gènere, un dels objectius principals del consistori. La tinenta d’alcaldia es mostrava orgullosa per la implicació dels clubs amb la diversitat de grups de nois i noies, com també diferents grups d’edat.

El discurs de la tinenta va acabar amb un brindis pel Departament d’Esports i les entitats esportives, per un 2024 ple d’èxits i de salut.