Skip to main content

Esports

Industrias perd amb polèmica davant el Manzanares (4-2)

• Xavi López

Industrias Santa Coloma va caure derrotat contra Quesos El Hidalgo Manzanares  (4-2) en un duel directe per la permanència. Xavi Closas, malgrat el resultat, es va mostrar satisfet amb la feina del seu equip on va destacar que “l'empat era el més just i ells van sortir-se amb la seva”. A més, en la seva compareixença amb els mitjans, va parlar sobre la jugada destacada del partit on, amb Víctor Ramos a terra, el seu rival va anotar el gol i manifesta que sota la seva opinió tots els agents implicats devien haver aturat el partit.

Els colomencs van començar el partit amb molta presència al camp rival, generant diverses ocasions de perill sobre la porteria local, però no va ser fins al minut 10 que David Álvarez va avançar els visitants en enviar una falta directa al fons de les malles. El gol visitant va despertar l'equip local, i Raúl Campos va disposar d'una bona oportunitat per empatar al minut 12. Ho va aconseguir Matamoros al minut 15, en transformar el penal comès per Khalid sobre Juan Emilio. Tot i això, Uri Santos va tornar a avançar els colomencs rematant des del segon pal una bona assistència de Cardona.

La segona meitat del partit va començar amb els blaus assetjant la porteria visitant a la recerca del gol de l'empat. Al minut 33, Manzanares va aconseguir empatar el partit gràcies a un gol de Cortés que va ser protestat per l'equip colomenc pel fet que Victor Ramos estava a terra després d’haver-se fet mal en una acció anterior. Uri Santos va ser expulsat per protestar a l’àrbitre que el joc no es va aturar. Finalment, mancant 16 segons per al final, Manzanares va aconseguir el gol de la victòria gràcies a un gol en pròpia porta de Povill després d'un xut de Matamoros. Antoñito va anotar el 4-2 definitiu a porteria buida, aprofitant que els visitants jugaven de cinc a la recerca del gol de l'empat.

Amb aquest resultat Industrias es complica la vida a Primera Divisió. Tres derrotes consecutives deixen als colomencs en la tretzena posició, a quatre punts del descens, una distància que es pot veure encara més reduïda si l'equip no millora els resultats en les properes jornades. El proper rivals dels industrials és Inter FS, 5è classificat i que es troba en un bon moment de forma, amb dues victòries en els darrers dos partits.