Skip to main content

Esports

Industrias visita el Manzanares amb la necessitat de guanyar

  • Xavi López

Industrias Santa Coloma s'enfronta demà a les 18:30h a Quesos Hidalgo Manzanares en una nova jornada de lliga. Els de Xavi Closas es desplacen fins al Pabellón Municipal Antonio Caba amb l'objectiu de trencar la dinàmica negativa de resultats que l'equip arrossega des de fa setmanes. 

Industras ha sumat tres punts dels divuit que hi ha hagut en joc des de l'inici de la segona volta. La falta de punteria en els últims metres i els errors puntuals en defensa estan condemnant a l'equip colomenc. La majoria dels entrenadors que s'han enfrontat a Industrias han reconegut que l'estil que presenten als terrenys de joc és dels més atrevits del campionat, tot un elogi tenint en compte que Industrias és un equip jove. Els de Xavi Closas juguen un bon futbol i generen ocasions, però el no acabar de finalitzar amb més precisió acaba tapant les coses bones. Al final els resultats manen, són els punts els que determinen si et quedes o marxes, i si Industrias no millora números pot acabar marxant.

Quesos Hidalgo Manzanares és el penúltim classificat i arriba a aquest partit amb el ganivet entre les dents. Saben que cada partit és una final per la permanència i això ho hauran de tenir molt en compte els industrials. Només els separen quatre punts, una victòria manxega seria un cop dur tenint en compte que ara mateix el Manzanares és un rival directe per la salvació. 

Foto: Industriasmedia