Skip to main content

Esports

Industrias no pot davant un Xota FS superior (2-0)

• Xavi López

Industrias Santa Coloma va caure a domicili contra Xota FS (2-0). Els colomencs  necessitàvem puntuar per tal d'allunyar-se dels llocs de descens a Segona Divisió i, amb això, licitar per ser al Play Off pel títol, però es van veure superats pels navarresos.

La tornada a la competició després de l'aturada per la disputa per la Copa d'Espanya va arrencar amb molta igualtat a Anaitasuna. A través del control de la possessió van ser els de Xavi Closas els que van intentar generar les primeres ocasions de perill davant un Xota FS que, tot i costar-li entrar al partit, es va adjudicar les ocasions de més perill. Amb els locals empenyent, l’empat va trencar-se amb el gol de Carlos Vento, qui va rematar una acció a pilota parada per avançar a Xota 1-0. Cinc minuts més tard, en un error en la sortida de la pilota dels industrials, Jonathan Linhares aprofitaria l'oportunitat per ampliar la renda del seu equip  després de superar Borja Puerta amb un ajustat xut creuat i posar així el 2-0.

Superats pel seu rival, Xavi Closas va buscar frenar l'ímpetu ofensiu dels navarresos fent ús del seu temps mort. Tot i l'ús de la pausa tècnica, el partit no va variar, dominant Industrias la possessió i Xota FS les ocasions. Amb això, Borja Puerta s'erigiria fonamental per evitar que l'escaire verd augmentés distàncies en el marcador. Incapaços de superar la defensa local, Xavi Closas va apostar per vestir Corso amb la samarreta blava de porter-jugador per intentar la remuntada. Amb cinc minuts per davant, els colomencs ho van intentar, no obstant, el marcador no es mouria, assegurant-se Xota FS tres punts molt valuosos a la cursa per la permanència a Primera Divisió.

Amb aquesta derrota Industrias cau fins la onzena posició, a set punts, tant del descens com del play-off del títol de lliga. Els de Santa Coloma acumulen cinc partits sense guanyar, una ratxa que si es manté pot acabar complicant la seva permanència a la màxima categoria.