Skip to main content

Esports

Industrias visita el Xota amb el play-off de lliga com objectiu

  • Xavi López

Industrias Santa Coloma visita aquest vespre a les 20h el pavelló del Xota FS en el partit corresponent a la jornada 20 del campionat de lliga. Els de Xavi Closas acumulen tres empats consecutius que els col·loquen en la 9a posició, a quatre punts del Noia Portus Apostoli, qui ocupa la darrera plaça per accedir al play-off del títol de lliga.

Els industrials tenen l'oportunitat d'aproprar-se als play-off. Xota FS, tot i haver guanyat el seu últim partit, suma tres derrotes en els darrers cinc partits, situant-lo com el 13è classificat amb 18 punts. Si Industrias aconseguís la victòria podria apretar a un Noia que rep al Valdepeñas, partit en el que els gallecs poden deixar-se punts.

Al partit d'anada, Industrias va vèncer a Xota per un ajustat 3-2 al Pavelló Nou. Els colomencs van ser superiors durant bona part del partit, però la intensitat del quadre navarrès va fer que finalment Industrias hagués de patir per emportar-se el tres punts. 

Uri Santos renova fins el 2026

Uri Santos seguirà defensant la samarreta d'Industrias com a mínim fins a la temporada 2025-2026. "Estic molt content de seguir tres anys més a l'equip que em va donar l'oportunitat de debutar a Primera Divisió. Estic encantat de seguir aquí amb un projecte renovat, amb un entrenador nou i amb gent jove, i amb ganes daconseguir objectius que fins ara no hem aconseguit” ha assenyat en declaracions als mitjans del club.

Foto: Industriasmedia