Skip to main content

Esports

Joan Esteva és el tècnic escollit per la FE Grama

  • Josep M. Roca

Joan Esteva, nascut el 1973, ja és el nou entrenador de la FE Grama. El president Antonio Morales ha presentat aquesta tarda al tècnic que ha d’aturar l’hemorràgia de derrotes dels colomencs, que s’han col·locat a només tres punts del descens directe.

Joan Esteva ve de la Xina on entrenava els Resources Capital FC de Hong Kong fins a finals de maig de 2023. En el seu historial estan el Castelló (2014), la UE Sant Andreu (2015-2016); el CD Europa (2016-2018) i la UE Figueres (2018-2019) abans de la seva estada a l’Àsia on també ha entrenat a Filipines.

En la roda de premsa de presentació, el nou entrenador de la Grama, després de la seva estada a l'estranger, ha manifestar que "tenia ganes de tornar". Quant el moment en què es troba l'equip, Esteva veu necessari "revertir la situació el més aviat possible i acabar amb la ratxa de derrotes".

Joan Esteva substitueix Jose Solivelles en la banqueta del conjunt colomenc i tractarà de posar l’equip fora de perill. Amb tot, no tindrà cap prima especial per salvar l’equip i que cobrarà un sou similar al del seu antecessor. Això sí, si pot jugar el play-off o l’equip puja a Segona RFEF (es troba a sis punts de les places de play-off) s’ha pactat una recompensa especial.

La FE Grama intenta amb aquesta adquisició tancar una crisi que va començar amb l’any 2024 en el qual l’equip ha sumat només 4 punts dels 24 disputats en vuit partits de lliga.

El tècnic era presentat als mitjans informatius a les sis de la tarda d’aquest dimecres 28 de febrer i posteriorment efectuava el primer entrenament amb la nova plantilla. Diumenge, el nou entrenador debutarà en Lliga a Reus contra el Reus Reddis.