Skip to main content

Esports

El cuer fa una maneta a la Grama i fa dimitir Solivelles

  • Josep M. Roca

L’etapa de Jose Solivelles a la FE Grama ja és historia. El tècnic va dimitir desprès de la derrota d’aquest diumenge a casa contra la UE Rapitenca, que era cuer de la classificació. El resultat finat, un contundent 1-5, ha estat el detonant perquè es produís la marxa de l’entrenador.

A la FE Grama l’estan llastrant les baixes (Juan Carlos, Galeano, Roger García, Guillem Pujol...), però també la manca d’un sistema de joc que fes creure que la situació es pugués revertir. L’equip, en els vuit patits jugats durant 2024 ha sumat únicament 4 dels 24 punts possibles, fruit de l’empat contra Castelldefels i el triomf agònic contra L’Hospitalet.

Les vacances de Nadal van sentar molt malament als colomencs que acabaven l’any empatats amb la zona de play off. Des d’aleshores, els resultats no han anat bé i l’equip ha anat perdent força i, sobre tot, confiança. Els 24 dies sense competició les va notar l¡’equip.

Amb aquesta situació, la directiva de la FE Grama, amb el president Antonio Morales al capdavant, va acceptar la dimissió del tècnic en una reunió que va tenir lloc en les oficines de l’entitat en acabar el partit.

La situació acaba amb el comiat del tècnic Jose Solivelles i la del seu germà Carlos Solivelles (membre de l’staff) i Francis Valerio (analista) Seguiran en els seus llocs, Roberto Morales (segon entrenador), qui agafarà l’equip mentre no hi hagi el relleu previst per a aquesta mateixa setmana, Alberto de la Guía (preparador físic), Ferran Oltra (fisioterapeuta) i Marc Rey (entrenador de porters) .

“Ha estat molt digne presentant la seva dimissió”, ha dit Antonio Morales del tècnic Jose Solivella. “Era el moment de prendre la decisió per tal de trobar algú que ens ajudi a revertir una situació que se’ns a complicat”. El president de la Grama creu que es podrà recuperar l’equip d’aquesta mala ratxa que l’ha deixat a quatre punts del descens directe.

Cal recordar que, malgrat la pèssima ratxa i els resultats encadenats, els llocs de promoció d’ascens són a només sis punts i que encara queden dotze jo9rnades de competició. Diumenge vinent, la Grama visitarà el Reus i desprès rebrà el Tona, un altre equip en crisi de resultats.

Al llarg de les setmanes es coneixerà, probablement el nou entrenador de l’equip colomenc.

Fotos: Servei Premsa de la FE Grama