Skip to main content

Esports

La Grama tampoc suma a la bombonera de la Muntanyesa

  • Josep M. Roca

Ni el debut com a titular d’El Hadji ni el domini en moltes fases de l’encontre, especialment, després d’encaixar l’únic gol del partit, van ser suficients per puntuar al Municipal de Nou Barris, la bombonera de la Muntanyesa.

L’equip va tenir la pilota, però a l’equip li va costar xutar a porta amb perill i les centrades a l’àrea van trobar rematadors. La permissivitat dins les àrees de la col·legiada  Ainara Acevedo, que no va xiular dues clares accions de penal (Jose Solivelles, el tècnic de la Grama, se’n queixava a la fi de l’encontre) que haguessin donat vida als blaus. “Hem treballat els serveis de banda tota la setmana, però si dintre t’agafen i t’empenyen tot és més complicat”, deia el tècnic a Grama TV.

Amb empat a zero, un remat clar de cap de Roger García va acabar a les mans del porter local, ben situat en aquella oportunitat. Va ser la millor ocasió dels colomencs. Un remat que hauria pogut capgirar el resultat final, ja que l’atac constant sobre la porteria rival va acabar permetent el contracop que Kevin Alarcón va convertir en l’0-1 definitiu en el minut 62. Era la primera ocasió clara dels locals en tot l’encontre.

Els muntanyencs després, amb més espais, també van enviar un potent xut creuat al pal de la porteria de Sergio, qui va haver d’intervenir en un parell de jugades amb perill  propiciades per l’atac insistent de la Grama per aconseguir l’empat que deixava desvalguda la pròpia defensa. Però la manca de capacitat golejadora, va passar novament factura. El camp dels barcelonins, de mínimes dimensions, no era el més propici per un equip que va veure els seus millors minuts en atac, ja per sota en el marcador, amb l’entrada al terreny de joc de Peris, lúnic que va rematar entre pals des de fora de l’àrea.

El Juvenil A, en la Lliga Nacional Juvenil, va empatar a casa amb la Damm B, i després de sumar 4 punts en els dos darrers partits, segueix en posició de descens però amb dinàmica positiva.

Tres colomencs en la convocatòria de la selecció amateur

Aquest dimarts, segon entrenament de la selecció catalana amateur que jugarà la copa de les Regions UEFA, que començarà amb la fase autonòmica espanyola. En la llista del seleccionador hi ha dos jugadors de la FE Grama, Roger García (que s’hi incorpora) i Guillem Trilla i un altre jugador colomenc (format a la Grama) Arnau Roca, del CF Badalona.

La primera fase de les que consta la competició a nivell estatal es jugarà del 8 al 10 de desembre i la selecció catalana jugarà una lligueta a una sola volta en una seu escollida per la Federació Valenciana. Hi participen a més de Catalunya i València, La Rioja i Navarra. El campió i el segon si és un dels dos millors classificats dels sis grups que hi ha (cinc de 3 equips i el dels catalans de 4) jugaran la segona fase.

El guanyador jugarà aquesta fase intermèdia a partit únic en camp de qui decideixi el sorteig entre els vuit classificats.

La fase final que es jugarà en sede única es farà en format “final four” amb semifinals i proclamació de campió que passarà a la fase europea. Les dates d’aquestes dos últimes fases no s’han donat a conèixer encara.

Fotos: FE Grama