Skip to main content

Esports

La FE Grama preocupa en sortir golejat de Rubí (4-2)

  • Josep M. Roca

No va ser un bon resultat pels homes de Josep Solivelles, especial ment per les errades defensives que van permetre al conjunt del Rubí, equip de la nova categoria Élit, marcar quatre gols a una FE Grama que es va mostrar  fluixa en defensa.

L’equip mostra cada partit de pretemporada que juga certes deficiències que el tècnic haurà de corregir abans del començament del campionat el 10 de setembre.  La situació no preocupa excessivament, ja que el que importa és la competició oficial. A més, moltes vegades els partits de preparació no mostren la realitat, al menys així va ser fa un any quan en els amistosos la impressió que va donar el conjunt aleshores entrenat per Manu Peláez va canviar quan els punts van començar a estar en joc.

Mentre, la pretemporada segueix, però amb l’anul·lació per segona vegada del partit amistós contra el Badalona Futur. El quadre que presideix Toni Feixa finalment ha quedat descartat i el que queda al conjunt colomenc per jugar aquesta pretemporada son tres partits.

Dos aquest cap de setmana. El primer a casa, Nou Municipal, dissabte 26 a les 19h, contra l’EC Granollers, i el segon a domicili el diumenge 27 contra el CF Santboià al Municipal Joan Baptista Milà (19:30h). La pretemporada es clourà al Feliu i Codina en l’encontre que enfrontarà la FE Grama contra l’UA Horta (encara sense horari conegut), un clàssic de pretemporada. Serà el darrer partit abans de començar la Lliga al camp de L’Hospitalet (12h).