Skip to main content

Esports

La FE Grama es juga la tranquil·litat al camp de la UE Sants

  • Josep M. Roca

Amb el retorn del central Yuste com a novetat més gran en la convocatòria de Jose Solivelles, la FE Grama jugarà a questa tarda al camp de la Unió Esportiva de Sants. Un triomf dels colomencs permetria aconseguir de manera virtual allunyar-se del descens directe quan quedarien nou punts en joc i només tres jornades.

Qualsevol altra resultat allargaria l’agonia per als blaus que quedarien a sis punts del descens. El tècnic de la Grama confia en la bona ratxa del seu equip. “Hem de puntuar perquè fer-ho ens donaria molta calma de cara a les tres últimes jornades. Si guanyéssim se’ns posaria tot de cara fins i tot per evitar complicacions amb els possibles descensos no compensats”.

Els Sants està en mala ratxa de resultats. Ha perdut els darrers tres encontres jugats i la crisi interna ha arribat a la plantilla per culpa de la King’s League i això en nota al camp. És la oportunitat de la Grama per treure aquest resultat que necessita l’equip.

El partit es jugarà al camp de l’Energia a les 17 hores, canvi d’horari per a les darreres jornades decretat per la directiva local aprofitant el canvi d’horari.

El juvenil només pot empatar a casa amb el San Francisco

Empat insuficient del juvenil de la FE Grama al Nou Municpal davant un San Francisco que està lluitant per entrar entre els tres primers que juguen la Copa del Rei.

Els mallorquins van fer un bon partit, però la Grama va donar-los una rèplica suficient com per dominar el partit en moltes estones i, fins i tot, avançar-se en el marcador força minuts. Però finalment, l’empat a un va deixar descontents ambdós equips que amb un punt veuen més lluny llurs objectius.  

L’equip es troba a set punts de la salvació quan en queden quinze encara per disputar-se. Sabadell i Constància marca la línia. Contra els vallesans encara s’hi ha de jugar.