Skip to main content

Esports

La Grama empata amb el Peralada després de remuntar dos gols

• Xavi López

La FE Grama i el Peralada van empatar a 2 en un emocionant partit de futbol disputat al Municipal de Peralada. Els locals no van aconseguir superar al conjunt de José Solivelles, que va aconseguir igualar un marcador advers de 2-0. Durant la primera part, tots dos equips no van aconseguir dominar clarament i les arribades a l'àrea van ser escasses. Tot i això, van destacar un xut de Montalbán que va ser detingut per Aroca, una rematada de cap de Medina, un xut alt d'Adrià Méndez i una ocasió clara d'Alan que va fallar per poc. Aroca també va intervenir amb una gran parada per evitar un gol olímpic de l’equip de Santa Coloma.

La segona part va començar amb gran intensitat i en tan sols dos minuts Jordi Palacios i Medina van posar el marcador 2-0 a favor del Peralada. Però en dos minuts més, Roger García i Montalbán van empatar el partit per la Grama. Després d'aquest intercanvi de gols, el ritme del partit va disminuir i el Peralada va tenir dificultats per crear ocasions clares en atac davant una Grama que va defensar bé. Tot i això, Guiseris va evitar el gol de Romero i un cop de cap de Pijuan es va anar lleugerament desviat, mantenint el marcador en empat fins al final del partit.

Amb aquest resultat la Grama es sitúa en la onzena plaça amb 30 punts, a vuit del descens. Exceptuant el Badalona i la Rapitenca, la resta d'equips que es troben per sota de la Grama han punxat aquesta jornada, el que beneficia al conjunt colomenc en el seu objectiu de mantenir la categoria.