Skip to main content

Esports

La Grama empata a casa i vol acabar la lliga sense patir

  • Josep M. Roca

Empat de la FE Grama al Nou Municipal contra el CF Pobla de Mafumet en un duel travat i en el que la manca de punteria dels locals va resultar clau per mantenir el resultat inicial en el marcador. Los homes de Jose Solivelles van anar de més a menys, amb una primera part fluixa sense quasi ocasions i un segon temps en el que durant força minuts van assetjar la porteria tarragonina, però van deixar clar les seves carències de cara a la porteria contraria.

És el malson de tota la temporada. L’equip té molt poca definició al davant. N’hi ha prou amb la dada estadística: un defensa central  Guillem Trilla suma més gols (7) que tots els davanters, ja que cap d’ells supera els tres gols.

Davant el filial del Nàstic les coses van ser igual, possiblement l’equip va fer uns vint minuts bons en la segona part, però la imprecisió en els xuts de Montalbán, Mike Ceballos o Acedo van topar-se amb el porter, la defensa o se’n van anar fora. Van ser minuts intensos en que l’equip va merèixer més, però no va aconseguir el premi del gol.

Per contra, la Pobla va crear menys ocasiones, però va enviar una pilota al pal i va disposar de jugades perilloses, aïllades, en errades defensives dels colomencs, però tampoc va ssaber aprofitar-ho.

Un final de lliga molt complicat

A manca de sis partits per acabar la competició , la Grama suma set punts d’avantatge sobre el descens directe que marquen el Sants i el Badalona amb 22 punts. Justament haurà de jugar contra ells a domicili –i en ambdós casos va perdre a casa- a més de visitar el Perelada azquest diumenge.

A casa, els colomencs rebran la Rapitenca –que és el cuer-, el San Cristóbal de Dani Andreu i en la darrera jornada el Sant Andreu, possiblement amb l’ascens en joc. Esperem que els colomencs ja hagin fet la feina i sigui una jornada festiva i sense preocupacions.

El descens afecta a tres equips directament, però hi ha possibles descensos no compensats de la Segona Federació. Olot, Prat, Lleida i Badalona, en el grup III, i el Cerdanyola en el V estan en greu posició de perill. Si manté l’actual posició a la taula, la Grama no ha de passar angunies aquesta temporada.