Skip to main content

Esports

Partit clau de la Grama a casa contra la Pobla Mafumet

  • Josep M. Roca

Quan manquen només set jornades per al final de la competició, la FE Grama rebrà aquest diumenge el CF Pobla de Mafumet en un partit clau per la tranquil·litat de l’equip de Jose Solivelles.

El conjunt colomenc ve de perdre a Tona, en la primera derrota del tècnic amb els colors blaus. Afortunadament, els resultats de la jornada van acompanyar i l’equip manté els nou punts de diferència sobre el descens directe, tot i que la possibilitat de descensos no compensats de la Segona Federació (podrien ser un o dos) fa que la distància de seguretat sigui de només sis punts, sobre el Sants equip al qual han de visitar els colomencs encara.

Per això, la victòria és tan important contra els tarragonins, ja que l’equip santsenc visita el líder Europa, el Vilafranca –amb nou entrenador (Lluis Milà i amb Ramon Calderé de nou secretari tècnic) rep al Perelada, tercer, la Rapitenca visita al Girona i Vilassar i Badalona juguen entre ells. Un triomf colomenc podria permetre augmentar la distància amb aquest rivals directes, amb tres dels quals encara ha de jugar.

Solivelles ha convocat tot l’equip, però no estaran disponibles per jugar per culpa de lesions el capità Juan Carlos, lesionat a Tona, Ángel, que desprès d’un parell de mesos torna a entrenar-se amb l’equip i reapareixerà en unes setmanes, i Luca Antonicelli, qui operat del menisc ja no jugarà aquesta temporada.

El partit, a l’hora habitual, diumenge 11:45 al Nou Municipal de Santa Coloma.

El juvenil descansa aquesta setmana

L’equip juvenil de Divisió d’Honor no jugarà aquesta setmana perquè la competició s’atura per compromisos federatius. El seu proper partit, el dia de Sant josep, serà contra el Cornell`pa on els colomencs buscaran l’èpica en un camp molt difícil.

La situació dels juvenils és molt complicada després d ela derrota la jornada passada contra l’Espanyol.