Skip to main content

Esports

La FE Grama, gairebé obligada a guanyar a la Pobla de Mafumet

  • Xavier López

El Primer Equip de la Fundació Esportiva Grama visita demà a les 12h el camp de la Pobla de Mafumet. Els de Manu Peláez intentaran trencar amb la dinàmica negativa que arrosega l'equip, després de les derrotes al camp del Castelldefels i a casa contra el Tona.

Els colomencs es troben a mitja taula, ocupant la 8a posició amb 11 punts, només un menys que la Pobla de Mafumet, que és 4t classificat. Els tarragonins venen de guanyar els seus últims dos partits, 1-0 al Girona B i 0-2 al Vilafranca. Si la Grama aconsegueix guanyar el partit podria arribar a entrar a la zona de play-off, tot i que depèn també del que facin la resta d'equips.

Juvenil A

El Juvenil de Divisió d’Honor de la FE Grama rep demà a les 11:45h a la U.E. Cornellà en el partit corresponent a la novena jornada de lliga.

Els de Christian Rueda afronten un nou partit en el que intentaran aconseguir la primera victòria de la temporada. De moment els colomencs han sumat 5 punts, amb cinc empats i tres derrotes a les seves espatlles. Això els deixa com equip en la 13ª posició, sent l’equip que marca la línea de la zona de descens.

La dinàmica del Cornellà és força diferent al de la Grama. Els del Llobregat venen de guanyar els seus dos darrers partits i sumen 14 punts al seu caseller. A més, el Cornellà és l’equip que menys gols ha encaixat, amb tant sols quatre en vuit partits.

És un partit complicat per la Grama, però dies com el del Barça permeten creure que es pot treure un bon resultat davant d’un equip tant exigent.