Skip to main content

Esports

El Singuerlín guanya a Vallbona i es col·loca quart classificat (0-2)

• Sara Simonet

Segueix la bona dinàmica del Singuerlín. Els d'Ángel Gálvez van sumar la darrera jornada tres punts més després de vèncer a domicili el Racing Vallbona (0-2). Amb dos gols a cada part, de Joan Rovira i Yusuke Ito, els verd-i-blancs guanyaven un nou partit. El Singuerlín es troba actualment quart classificat amb 11 punts, empatat amb Sant Genís-Penitentes i Molletense. El proper partit no el jugaran fins aquí dues setmanes, ja que aquest cap de setmana els hi toca la jornada de descans.

L'Arrabal-Calaf cau fins la última posició de la taula. Els colomencs van tornar a perdre, aquest cop contra el Valldoreix (1-0). Són quatre jornades seguides sense puntuar, el que deixa a l'equip en una zona molt perillosa, ja que tan sols ha sumat 3 punts de 21 possibles.

La UDA Gramanet es va enfrontar al Martinenc B a casa, on va perdre 1-4, el que suposa la cinquena derrota consecutiva de l'equip. La UDAG només està per sobre a la classificació de la Penya Barcelonista Anguera i l'Albirrojita.