Skip to main content

Esports

Derrotes dures de CBSC i Draft a Copa Catalunya

• Toni Salvador

Mals resultats dels equips colomencs en un cap de setmana de Copa Catalunya molt parell. Tant Draft Gramenet com CB Santa Coloma han perdut contra rivals directes, el qual complica el seu assentament a la part alta de la classificació. Ambdós, però, van haver de competir amb plantilles minvades per les lesions, el qual va oferir una versió molt distant a la que porten exemplificant des de fa setmanes. En general, jornada incòmoda de la qual els dos staffs tècnics voldran refer-se tan aviat com sigui possible.

El CBSC troba a faltar Noguera i Sánchez

El CB Santa Coloma troba a faltar més que mai unes baixes que dissabte van semblar indispensables. La manca del base Joan Noguera va treure alè a la plantilla vermella, tant en atac com en defensa, i el paper protagonista dels interiors maresmencs va fer patent l'absència de la versatilitat de l'aler pivot Adri Sánchez. En definitiva, no va ser un partit fàcil per afrontar amb una plantilla curta.

Tot i això, els colomencs van començar seriosos en l'anotació. Al final del primer quart mantenien la iniciativa, però des de la sortida del segon no van ser capaços de resistir l'envestida del Montgat, que van clavar 30 punts en només deu minuts. A la segona part, els d'Alberto Torres van aconseguir estabilitzar la situació, però el parcial del segon quart pesava massa en el marcador. Al final, 82 a 65 pels locals, els quals escalen fins a la segona posició mentre que els colomencs ocupen la setena. La setmana vinent, el Joan del Moral acollirà l'enfrontament entre CBSC i la UE Claret, qui fins aquest diumenge liderava la classificació.

El Draft torna a tenir problemes en l'anotació

La baixa anotació en alguns trams del partit torna a precipitar la derrota del Draft Gramenet, qui no va poder imposar-se a casa del CB Igualada. El baix percentatge en tirs de camp i, sobretot, el 4 de 14 en tirs lliures, no van permetre-les competir tot i ser millors. El mal major, però, va ser la manca de Clara López, Clara Hernández i Jana Serrano, a més de l'estat físic d'Anna Gamarra, qui es recuperava d'una malaltia aquesta setmana.

Les grans actuacions de les exteriors Marta Colàs i Joana Navarro no van ser suficients per compensar l'afebliment de la plantilla. Merche Carrillo també va intentar dir la seva, embutxacant-se 20 punts en 30 minuts de joc que no van ser suficients per reconduir la situació. Ara per ara, el Draft pateix el partit que els manca, el qual els reté a l'onzena plaça. La setmana vinent rebran al Samà Vilanova a casa, i tot apunta al fet que podran recuperar tant a Hernández com a Serrano.