Skip to main content

Esports

Prova de foc pel Draft i el CBSC contra la part alta de CopaCat

  • Toni Salvador

El bàsquet colomenc de Copa Catalunya afronta un cap de setmana decisiu. Ambdós equips es veuran les cares contra un contrincant de la part alta que, en el cas del CBSC, pot brindar-li una poderosa passa endavant contra un rival directe, i en el cas del Draft pot confirmar o tallar de soca-rel la bona dinàmica iniciada la passada jornada amb la primera victòria de la temporada. En resum, una jornada clau amb molt a guanyar i també molt a perdre pel bàsquet de Santa Coloma.

El Draft viatja a casa de l'AB Premià, segon classificat

Un cop destapada l'ampolla la setmana passada contra el SESE, toca establir la bona ratxa. Malauradament, el Draft continua el seu Tourmalet particular d'inici de temporada, en el qual s'ha hagut d'enfrontar ja a tres rivals capdavanters o cridats a ser els "cocos" de la lliga. En aquest cas, els tocarà superar a l'AB Premià, a hores d'ara segones classificades d'una lliga força competida amb tres empats al punt més alt, un Manresa CBF invicte al que li manca un partit i sis empats més al bell mig de la taula.

L'última jornada, les maresmenques van sotmetre el filial de l'UNI Girona a domicili, confirmant el seu bon estat de forma en aquest inici de lliga. Així doncs, al Draft li espera un partit complicat en l'apartat ofensiu contra l'equip amb menys punts encaixats de la lliga (d'aquells que han jugat quatre partits). D'altra banda, la fluïdesa mostrada el dissabte passat, amb unes jugadores interiors inapel·lables i un bon encert exterior, les fa confiar en un canvi de dinàmica. Tot i això, tot apunta que Toni Sáez encara no podrà fer ús de la base Clara Hernández (a la fotografia), que encara es ressent de la microruptura al bessó que pateix des de fa dues setmanes.

El partit es durà a terme a les 17:45 hores al pavelló municipal de Premià de Mar. Consulta els partits de la jornada en el següent enllaç.

El CBSC rep a casa al dur JAC Sants, el cridat a liderar Copa

El repte del Santa Coloma, com el del Draft, també passa aquest cap de setmana pel més alt de la classificació. En aquest cas, el JAC Sants es troba empatat en segona posició amb Montgat, Claret i el mateix CBSC, per la qual cosa una victòria suposaria un ferm pas endavant i una confirmació del seu objectiu de liderar Copa Catalunya.

D'entre els trets que fan dels barcelonins un equip temible es troben el físic, la joventut i l'amplitud de la seva plantilla; gairebé l'oposat als d'Alberto Torres, tot i que amb els mateixos resultats. Pel que fa al partit, però, és evident que els locals parteixen amb avantatge, sobretot després de la gran imatge que va presentar la comunió entre grada i plantilla al Joan del Moral en l'última jornada a casa contra el Maristes Ademar. En definitiva, un duel de gegants dels quals el CBSC sap competir a la perfecció.

El partit es durà a terme a les 19:15 hores al pavelló Joan del Moral. Consulta els partits de la jornada en el següent enllaç.