Skip to main content

Esports

Derbi entre la FE Grama i el Badalona amb la salvació en joc

  • Xavi López

Demà a les 17:30h la Fundació Esportiva Grama visitarà el Municipal de Badalona per enfrontar-se al seu veí, a qui ja va guanyar al partit d’anada per un ajustat 1-0.

Tant la Grama com el Badalona es juguen la permanència. Els de José Solivelles són desens amb 35 punts, tres per sobre del Tona i quatre del Badalona. Aquesta desena plaça suposa assegurar-se la permanència matemàtica a final de la Lliga, ja que podria donar-se una casuística que provocaria que baixés l’onzè classificat. Això passaria si baixen de 2a tres equips del Grup III i el Cerdanyola del Grup V, sumat a un no-ascens d’un equip de Tercera que ho intenti per la Promoció, l'escenari seria des sis descensos en total, tres directes i tres no compensats. Per això es tan important que la Grama mantingui la desena posició. De moment, el Cerdanyola està fora del descens, mentre que l’Olot i el Prat segueixen a la zona baixa.

Pel partit, el Badalona tindrà dues baixes: Ivan Castro per doble amonestació al darrer partit i Wadi Ibrahim, per acumulació de targetes.