Skip to main content

Esports

Dani Sánchez guanya la seva quinzena Copa del Món a Seúl

  • Josep M. Roca

En una actuació impressionant, amb una brillantor i una sang freda que van meravellar el públic, però amb molt de talent, Dani Sánchez va guanyar amb autoritat la Copa del Món en la quarta –de sis- prova disputada Seúl (Korea). En la final, el colomenc es va imposar per un contundent 50-16 al coreà Myeong J. Cha, la sorpresa del campionat.

Ja és la quinzena prova de la copa del Mon que guanya Sánchez, la primera d’aquest any.

La final va ser un passeig del Dani. En només 16 entrades i fent un promig de 3,125 caramboles va passar per damunt del seu rival, un corea que jugant a casa que havia arribat per sorpresa a la gran final.

Dani referma d’aquesta manera la segon lloc dins el rànking mundial de la UMB i s’apropa a Dick Jaspers, a qui va guanyar 50-49 en les semifinals en un partit èpic guanyat per l mínima. El camí del colomenc no va ser fàcil, però el seu billar va ser excels durant tota la competició. El promig final en la competició de 2,2 caramboles va superar per  molt a la resta de contrincants.

Dani Sánchez és tot un ídol a Korea on té el seu centre de billar a la capital Seúl i on la seva empresa DS Billards patrocina jugadors locals.

Al calendari de l’any 2002 li queden dues proves de la Copa de món a Veghel (Holanda) a l’octubre i a Sharm El Shaik (Egipte) al desembre i el Campionat del Mon individual  al novembre que es disputarà a Donghae City, també a Korea.