Skip to main content

Esports

Oriol Roca guanya el doble del Challenger de Troyes

  • Josep M. Roca

El tenista Oriol Roca va guanyar dissabte passat la prova de dobles del torneig Challenger de Troyes, localitat francesa a l’Est de París. El colomenc, fent parella amb Íñigo Cervantes, el seu habitual company en els últims tornejos, es va imposar als argentins Thiago Agustín Tirante i Juan B. Torres per un contundent 6/1 i 6/2.

La dupla espanyola es va mostrar molt superior als seus rivals en tot l’encontre i al llarg del torneig en que no van cedir cap set.

Amb aquesta victòria, Oriol Roca es situa en el número 237 del rànquing mundial ATP de dobles, mentre que seu company es situa el 305. Aquesta millora en la classificació els permetrà actuar en tornejos de major importància.

És el tercer títol de l’any per a la prella que ja van guanyar el Challenger  80 de Múrcia i l’ITF 25 de La Núcia. És el 43 títol internacional de dobles del colomenc en la seva carrera tennística.

En quan fa a la prova individual, Oriol Roca va caure en primera ronda conra el francès Calvyn Hemery per 6/3 i 6/4. A nivell individual Oriol Roca és el 282 del món. Les properes setmanes, el colomencs participarà en la Lliga Alemanya defensant els colors d’un equip de la capital Berlín.