Skip to main content

Esports

L'Escacs Gramenet aconsegueix l'ascens a la Divisió d'Honor

  • Xavi Chica

Excel·lent notícia aquest cap de setmana per a l'esport colomenc. El Club Escacs Gramenet ha assolit oficialment l'ascens a la Divisió d'Honor després de proclamar-se cocampió de Primera Divisió. La Federació Catalana d'Escacs ha decidit anul·lar definitivament la ronda que quedava pendent des del març (aleshores es va posposar a causa del coronavirus) i això atorga l'ascens al club colomenc, que juntament amb l'Andorra han dominat la categoria. 

"Aquest era el millor homenatge que li podíem fer a la Betty Alfonso", ha indicat a declaracions a El Mirall.net el nou president de l'entitat des del passat mes de febrer, Luis Delgado. Recordem que a finals de 2019 ens va deixar una de les millors esportistes que mai ha tingut Santa Coloma. 

Hores d'ara és una incògnita quan començarà la nova temporada. El fet que els equips estiguin formats per 10 jugadors cada un (més la resta del personal necessari per poder jugar cada ronda) fa que hores d'ara no se sàpiga quan podrà tornar la competició amb garanties de seguretat a causa de la Covid-19. El Club Escacs Gramenet tindrà oponents duríssims a la nova categoria, però lluitarà per causar una bona impressió.