Skip to main content

Esports

Victòries d’Industrias i la Grama en pretemporada

  • Josep M. Roca

Els dos equips punters de la ciutat estan de pretemporada. Ambdós conjunts començaran la temporada el cap de setmana de la Diada. El dos ho faran a casa.

La Grama ho farà el diumenge 11 a les 11.45 hores, si el camp està en condicions d’ús després del canvi de gespa. El rival serà L’Hospitalet; però caldrà confirmar d'aquí uns dies si el camp estarà operatiu..

Qui ni té hora encara és l’enfrontament entre Industrias i FC Barcelona. Els Industrias –i la lliga tampoc- han dit quan es jugarà l’encontre, en principi perquè serà transmès per Esports 3 i el canal de la televisió autonòmica encara no ha confeccionat la graella del segon cap de setmana de setembre.

Triomf a Vilassar (0-1)

Mentre esperen conèixer novetats, les dues entitats han començat l’activitat per trobar la forma. La Grama va guanyar el primer encontre de la temporada a Vilassar, tot i que es va jugar al campo del Cerdanyola de Mataró. 0-1, obra d’Alex Montalbán, que ha fet quatre dels cinc gols dels blaus aquest inici de preparació.

Els colomencs van aprofitar una badada del porter local, que va passar sense voler la pilota a Escarrabill per endur-se un triomf ben lluitat. Els dos equips es veuran les cares en la segona jornada de Lliga, es d’esperar que aquest cop si al camp de la localitat costanera.

La Grama tornarà a jugar aquest dimecres al camp de la Montanyesa, l’equip que presideix Pedro García i que acaba de pujar a Tercera. L’encontre serà a les 19 hores.

Golejada d’Industrias (10-4)

Per la seva banda, Industrias va rebre al Poliesportiu Nou el Ribera de Navarra, al qual va golejar sense compassió. Malgrat les absències dels que han marxat del club, Sepe i Drahovsky i les baixes per lesió de Cardona i Álvarez, l’equip que entrena Xavi Closas va ser molt superior al seu rival que va jugar sempre a remolc dels colomencs que van vèncer per 10-4. Al descans, l’equip industrial ja guanyava per 6-1.

L’equip tornarà a jugar dissabte vinent, 19 hores, al Poliesportiu Nou contra Osasuna Magna, l’altre equip navarrès de la Divisió d’Honor.