Skip to main content

Entitats

L'Open Night torna a la normalitat amb gran afluència de públic

  • Sara Simonet

El passat 11 de juny es va celebrar una nova edició de l'Open Night, la gran festa del comerç organitzada per l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma. Des de les sis de la tarda i fins a la una de la matinada, els colomencs van poder gaudir d'una gran varietat d'activitats arreu dels carrers de la ciutat.

Després de dos anys sense poder realitzar-se de forma tradicional a causa de la pandèmia de la Covid-19, aquesta nova edició ha tornat a la normalitat i ha estat tot un èxit. Des de l'Agrupació estan molt contents per la gran afluència de públic i agraeixen enormement la col·laboració de tothom, ja que "els comerços o necessitaven més que mai".

Enguany han participat 79 comerços, els quals van estar dividits en cinc zones diferenciades per colors: la blava, la groga, la lila, la vermella i la verda.

Per la gran festa, l'Agrupació també va preparar elements d'animació, com ara els trabucaires o les actuacions de les diferents escoles de dansa de la ciutat, que van poder mostrar a una gran varietat d'espectadors els seus espectacles.

Els més petits també van poder gaudir de la jornada festiva del comerç, ja que es van instal·lar inflables en diferents espais i també carpes on es van poder pintar la cara i posar-se guapos per, posteriorment, poder fer-se fotos a les carpes de llum negra de l'Open Night.

Per posar punt final a la festa, la plaça de la Vila va acollir un gran espectacle de foc a càrrec de la Colla Jove de Dimonis, i a la rambla Sant Sebastià, a partir de les 22.30 h, els colomencs i colomenques van poder ballar al ritme d'un Dj.