Skip to main content

Entitats

L'Open Night tornarà demà a omplir els carrers de la ciutat

  • Sara Simonet

Demà se celebra la nova edició de l'Open Night, la gran festa del comerç organitzada per l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma. Des de les sis de la tarda i fins a la una de la matinada, els colomencs podran gaudir d'una gran varietat d'activitats arreu dels carrers de la ciutat aprofitant que els comerços participants mantindran les portes obertes fins a la mitjanit.

Enguany, seran 79 els comerços participants que estaran dividits en cinc zones diferenciades per colors: la blava, que acollirà els comerços situats als carrers Pompeu Fabra i Sant Carles; la groga, que acollirà els comerços situats a la rambla de Sant Sebastià, que inclourà la zona de carpes; la lila, que correspon als comerços situats al Mercat Sagarra; la vermella, que visualitza els establiments ubicats als carrers Sant Jeroni, Sant Carles i Prat de la Riba; i la verda, que acollirà els comerços situats als carrers Major, Josep Anselm Clavé i també la plaça de la Vila.

L'Agrupació també ha preparat elements d'animació, com ara els trabucaires, que seran els encarregats de donar el tret de sortida aquesta edició 2022 que recupera l'essència dels temps anteriors a la pandèmia. Tot començarà a les 17 h a la plaça de la Vila. A partir d'aleshores, els assistents podran gaudir de la festa, les promocions, els concursos i els sorteigs que es duran a terme al llarg de la jornada vespertina.

Els més petits també podran fruir de la jornada festiva del comerç, ja que s'ha previst instal·lar inflables en diferents espais i també carpes on es podran pintar la cara i posar-se guapos per, posteriorment, poder fer-se fotos a les carpes de llum negra de l'Open Night.

Entre les diferents actuacions, a les 20.30 h, a l'avinguda Generalitat es podrà veure la Dansa Boliviana Caporales San Simón Sucre, i a les 23 h a la plaça de la Vila tindrà lloc un gran espectacle de foc a càrrec de la Colla Jove de Dimonis.

Per posar punt final a la jornada, a partir de les 22.30 h, tothom qui vulgui podrà anar a ballar al ritme d'un Dj que dinamitzarà aquesta nit màgica amb música per gaudir fins a la una de la matinada, aproximadament.

L'Open Night, que vol recuperar aquesta edició la normalitat, té com a objectiu dinamitzar els comerços, apropar-los als ciutadans i aconseguir crear una xarxa de comerços que sigui la principal pels habitants de la ciutat.