Skip to main content

Entitats

S’ajorna La Canallada dels Laietans per la previsió de pluja

  • Sara Simonet

La Canallada dels laietans i laietanes de Gramenet programada per aquest dissabte 12 de març, s'ha vist afectada a causa de la previsió meteorològica, que preveu possibilitat de pluges a les hores en què s'hauria de desenvolupar l'activitat. Per aquest motiu, des de la colla castellera han decidit ajornar l'acte i reprogramar-lo pel pròxim 30 d'abril.

La Canallada és un projecte per fer conèixer els Laietans de Gramenet i el món dels castells als més petits de manera lúdica, amb jocs gegants, tallers, gimcana, construccions i inflables.

Ahir, sí que es va poder celebrar el debat "Dona i castells" sobre els orígens, l'actualitat i les perspectives de futur de les dones en l'àmbit casteller. Durant la conversa es van remarcar els tres moments clau en la incorporació de les dones en aquest món: el primer, quan van començar a ocupar posicions a tronc i pinyes; el segon, quan van començar a ocupar llocs de govern i l'actual on estem més conscienciats i ja no són només excepcions.

L'acte va compta amb la participació d'Helena Llagostera, ex-cap de la colla Joves Xiquets de Valls; Elisenda Rovira, periodista i castellera dels Xiquets de Vila-Seca; i Lara Santana, membre de la Junta de la CCCC i responsable de la Comissió d'Equitat.