Skip to main content

Entitats

La setena edició del Ravaleando serà la més gran de totes

  • Xavi Chica

Dissabte 26 de març és la data triada per reprendre la 7a edició del Ravaleando, suspesa el passat mes desembre per la situació pandèmica, i es farà, com estava previst, al Parc dels Pins del barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet.

Després que el passat mes de desembre les entitats participants i organitzadores del Ravaleando 2021 es veiessin forçades a anul·lar algunes activitats previstes per l’esdeveniment es va creure convenient ajornar l'acció comunitària prevista en el seu conjunt, tot esperant poder celebrar la jornada quan la situació sanitària millorés. Ara ha arribat el moment i el Ravaleando es reprendrà el 26 de març.

L'objectiu d’aquesta activitat col·laborativa és visibilitzar el potencial del teixit associatiu oferint a la ciutadania un espai per compartir diferents activitats familiars. Entenem, però, que el Ravaleando no és només un espai de trobada puntual, sinó un espai de generació d'acció comunitària constant. Les entitats participants estan ultimant els detalls de les activitats que es realitzaran que es faran públiques pròximament.

La setena edició del Ravaleando serà la més gran de les celebrades fins ara. S'oferirà una fira d’entitats i serveis del barri del Raval i de tota la ciutat de Santa Coloma i un espai per exposar les activitats que duen a terme durant l’any i oferir activitats lúdiques i culturals als veïnat.