Skip to main content

Economia

Martaga Correduria presenta el seu pla estratègic pel 2023

  • Xavi López

Els passats 12 i 13 de gener Martaga Correduría de Seguros va dur a terme la seva Convenció Anual durant la qual l'equip directiu va compartir els resultats de l'any 2022 i sota el lema "Despegamos" va presentar el pla estratègic i els objectius per aquest 2023, .

Martaga Seguros va celebrar la seva Convenció Anual de Vendes durant la qual l'equip directiu ha fet balanç dels resultats obtinguts el 2022 i ha presentat les principals línies estratègiques per al 2023. El seu administrador Raúl Martínez va fer especial èmfasi en la bona feina duta a terme en aquest passat any i en els objectius de creixement per al 2023 sota el concepte “Despegamos”, que també va servir de base per a la presentació de la nova imatge de la Correduría després de la seva integració a Senda. Francesc Bartrina, director tècnic, va presentar els objectius comercials per a l'any que comença.

Per primera vegada en els darrers anys la trobada va ser 100% presencial, va congregar la xarxa de vendes procedent de totes les seves oficines del territori nacional i va comptar amb convidats de les companyies asseguradores Axa, Catalana Occident i Reale.