Skip to main content

Cultura

Arriba el Pride Garden amb Rosa López com a cap de cartell

  • Dani Mormuz

Demà, dissabte 13 de juliol, se celebrarà el Pride Garden als Jardins de la Torre Balldovina. La festa començarà a les 18h i servirà com a acte reivindicatiu de tot el col·lectiu LGTBIQ+. Hi haurà activitats dirigides per a tots els públics.

La cantant Rosa López, que va actuar a la Festa Major d’Estiu fa un parell d’anys, torna a Santa Coloma per a ser la cap de cartell d’aquesta celebració i fer vibrar el públic. A més de la guanyadora de la primera edició d’Operación Triunfo, s’hi sumaran altres convidats, com la drag queen Marina, finalista de la segona temporada de Drag Race.

També actuaran els artistes La Barbie Calva, Adrián Amaya, Krystal Karma i La Valkiria, i hi haurà actuacions de l’escola de dansa Minimal Dance Studio. A més, hi haurà un bingo musical i estaran presents els castellers de Santa Coloma.

La música dels DJ’s estarà a càrrec de Carlos Bayona i Muslona, i els presentadors de l’esdeveniment seran Alex Marteen i Glaciar. També es presentarà un mural de Manuel Habreu. Serà una festa molt especial per a celebrar la diversitat i la igualtat.