Skip to main content

Cultura

Comença la segona setmana de l’Estiu a la fresca d’enguany

  • Alejandro Díaz

La segona setmana de l’edició d’enguany de l’Estiu a la fresca dona dijous el tret de sortida, fins al pròxim diumenge 14 de juliol. La jornada començarà dijous 11 de juliol amb els “Patis joves a l’estiu”, de 19h a 23h, en els patis de les escoles públiques Ferran de Sagarra i Les Palmeres

El següent dia, divendres 12 de juliol, de 19h a 21h hi haurà una varietat d’activitats a diferents localitzacions. A la plaça de les Cultures tindrà lloc els jocs d’habilitat i psicomotrius; a la plaça del Rellotge estaran els “Jocs del món”, amb 30 propostes que venen dels 5 continents; a la plaça de Catalunya s’iniciaran els espais de joc lliure i creatiu destinat a famílies amb infants fins a 6 anys; a la plaça de Santa Rosa s’organitzarà un joc de la ruleta dels ODS i Joc de la Coloma; entre d’altres activitats. El plat fort serà el cinema a la fresca, on es retransmetrà la pel·lícula “Super Mario Bros. La pel·lícula”, a les 22h a la plaça de la Mediterrània. 

El dissabte 13 de juliol,  continuarà disponible l’espectacle de circ i obra de teatre “Qui Cu Qui Què Quina”, a les 19:30h a la plaça del Rellotge. De 19h a 21, a la plaça de Catalunya, es gaudirà de l’actuació en viu “Una tarda amb música dels 80” i, finalment, de 19h a 23h, es repetirà l’activitat de “Patis joves a l’estiu”, als patis de les escoles Ferran de Sagarra i Les Palmeres.

L’últim dia, diumenge 14 de juliol, de 19h a 21h, a la plaça del Rellotge  se celebraran els jocs d’habilitat, psicomotrius i d’enginy que faran gaudir a tota la família, anomenats “Andròmines”. Mentre això succeeix, a la plaça de Catalunya tornarà l’espai de joc lliure i creatiu destinat a famílies que tinguin infants fins a sis anys com a màxim. Per finalitzar, també hi serà de nou el joc de la Ruleta dels ODS i Joc de la Coloma , “Vine amb jugar amb nosaltres!”, amb l’horari de 19h a 21h a la plaça de la Sagrada Família.

Tota la programació sencera d’aquests dies i els altres següents de l’edició d’enguany de l’Estiu a la fresca es pot consultar a la pàgina web oficial