Skip to main content

Cultura

Comença la segona setmana d’activitats d’estiu de la Ciba

  • Alejandro Díaz

La Ciba ha començat a oferir, des de la setmana passada, la seva nova edició de “Summer Camp”, una oferta d’estiu que obre tot un ventall de programació diversa al juliol basada en activitats de tres tipus: relacionades amb l’ecologia i la sostenibilitat, digitals i violetes. L’edició d’enguany donava el tret de sortida el passat 1 de juliol, i terminarà aquesta setmana, el 14 de juliol.  La programació sencera està a la pàgina web oficial.

Així doncs, aquesta segona setmana obrirà amb un taller de transformació fotogràfica, el dilluns 8 de 10h a 12h. Dimarts 9 de juliol hi ha doble activitat, de 17:30h a 19:30h hi haurà una relacionada amb la sostenibilitat i l’ecologisme, sota el nom “experimentem el canvi climàtic. Aguditzem el sentit de la vista”; i de 18h a 19:30h, un taller digital de realitat virtual sobre la creació d’avatars i exploració d’espais virtuals.

Dimecres 10 és un dels dies que més oferta hi pel que fa a activitats. Al matí, de 10h a 12h, hi haurà un taller digital sobre com utilitzar eines de traducció automàtica. Després al migdia, de 14h a 16h, tindrà lloc una activitat violeta, referent al feminisme, en aquest cas el paper estratègic de la dona emprenedora en l’economia circular.

Finalment, a la tarda s’organitzaran dues activitats. Per una banda, de 17:30h a 19h s’iniciarà l’activitat ecològica “Construïm un hotel d’insectes per l’hort de la Ciba. De la imaginació als nostres dits”. I, per altra banda, de 17:30h a 19:30h hi serà l’activitat violeta “Exploració de dades: Dades x violència vicària”.

Dijous estarà marcat per dues activitats digitals i dues ecològiques de cuina, el “Taller de melmelades” de 17:30h a 19:30h i “La recepta que canvia el món” de 17:30 a 19h; mentre que divendres de 9:30 a 12:30h s’organitzarà un taller de creació de continguts amb IA i, de 15h a 19h, com a cloenda, la Festa Teeya, una festivitat típica de l’Índia.