Skip to main content

Cultura

Presentació de la nova temporada del Club Llegir el Teatre

  • Xavi López

El Teatre Sagarra serà l'escenari de la presentació de la nova edició del Club Llegir el Teatre, que inclourà la programació 2023 del Passatge Insòlit i la temporada teatral de Santa Coloma. L'esdeveniment tindrà lloc el proper dimecres, 4 d'octubre, a les 19h.

L'acte comptarà amb la participació destacada de Berta Núñez, directora del Passatge Insòlit i de la Companyia de Teatre de carrer L’Avalot, així com amb Andreu Banús, director del Teatre La Colmena. Ambdós compartiran amb el públic la trajectòria del Passatge Insòlit des dels seus inicis i les emocionants novetats de l’edició 2023. Com a novetat per enguany, el Club Llegir el Teatre rebrà la incorporació del Teatre Lliure a la seva programació, enriquint així l'experiència dels membres del club.

Funcionament del club

D'octubre a juny, es llegiran i es visionaran 8 obres de teatre triades amb cura, amb la possibilitat de préstec dels textos teatrals a la Biblioteca Central. El divendres previ a la trobada mensual, es realitzarà una sortida al teatre per gaudir de l'obra triada. El dimecres següent, es mantindrà una trobada a la biblioteca a les 19h per discutir el text i l'execució de l'obra, amb el suport de l'expert Andreu Banús, director del Teatre La Colmena.

La participació en aquesta activitat és gratuïta i s'anima als participants a assistir a totes les tertúlies de la temporada. L'assistència al teatre amb el grup és opcional, però hi ha avantatges, ja que els membres del club gaudiran d'un descompte especial a les entrades per a les obres seleccionades. Caldrà reservar prèviament les entrades a la biblioteca.

Finalment, per aquells interessats en voler formar part del club, poden inscriure's mitjançant aquest formulari i es confirmarà la participació amb un correu electrònic.