Skip to main content

Cultura

Rodolfo del Hoyo presenta 'L'estora', el seu darrer llibre

  • Carlos Alcivar

“El  nostre cos és un, però les nostres ànimes són moltes”.  L’escriptor i colomenc Rodolfo del Hoyo presentarà el pròxim 7 de febrer el seu nou llibre, a les 19 hores, en la Biblioteca Central. Titulat L’estora, el llibre recull narracions breus d’històries en què la realitat no sempre coincideix amb els records que un té. A la presentació, l’acompanyaran l’editora de Comte Aure, Esther Mary Aure, i la periodista colomenca Dori Morillo.

Segons l’escriptor i poeta, la nova obra tindrà els seus tocs fantàstics i humorístics. Les narracions dels protagonistes inviten a reflexionar els lectors sobre la solitud i les aparences de la vida. Una lluita constant entre la memòria, el que un recorda i creu que va ser, contra les experiències  que vivim fora de l’estat oníric. Un absurd, una il·lusió que ens ajuda a viure.

La vida és somni o són els somnis la nostra vida?  Una qüestió que impregna Rodolfo del Hoyo en el seu nou llibre i que cerca el protagonisme de les nostres ànimes quan prenen rellevància “sense demanar-nos-ho”.