Skip to main content

Cultura

Nova edició del certamen literari Carmen Avalós

  • Xavi López

L'associació Ammame ha llançat una nova edició del certamen literari amb l'objectiu de sensibilitzar, trencar l'estigma i fomentar la implicació cap a les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament, SMC Salutmental Catalunya i Obra Social "la Caixa", inclou categories per a joves (de 13 a 17 anys) i majors d'edat.

Per a cada categoria, el certamen ofereix tres premis amb diploma i vals de 150, 100 i 50 euros respectivament per a botigues Abacus. El jurat estarà format per representants de la cultura local, la Taula Salut mental i addiccions, l'administració pública i l'associació Ammame.

Les persones interessades en participar podran presentar els seus relats inèdits en català o castellà, amb una extensió d'entre 1 i 3 fulls, fins al 12 de març de 2024. Els originals es poden fer arribar per correu certificat o personalment a la seu de l'associació (CC Llatí, c. Nàpols, 41). Les bases del certamen es poden consultar a la web d'Ammame

La celebració del certamen i el lliurament dels premis tindran lloc el 25 d'abril a les 18h a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré. Aquesta és una oportunitat per expressar-se creativament i contribuir a la conscienciació sobre la salut mental, una temàtica de gran rellevància en la societat actual.