Skip to main content

Cultura

El Barcelona Rock Fest avança la seva obertura al 4 de juliol

  • Alejandro Díaz

El Rock Fest ha anunciat que la seva programació ha patit una petita modificació. El festival de rock començarà el 4 de juliol, un dia abans del que estava previst i ja confirmat anteriorment. Aquesta inauguració gaudirà de dos concerts, el del Drogas a les 21h de la nit i el tribut al grup Metallica a càrrec de la banda Metallijam, a les 23h.

Aquest mateix dia el Rock Fest posarà en marxa la recollida de polseres i abonaments de les entrades, que es podran obtenir a les taquilles que s'instal·laran al parc de Can Zam, a partir de les 16h fins a les 22h.

La vuitena edició del festival durarà així quatre dies, des del dijous 4 de juliol fins al diumenge 7 del mateix mes, i passaran per l'escenari una varietat d'artistes i bandes de rock i heavy metal, com Deep Purple, Europe, Pantera o W.A.S.P, entre d’altres.

El festival vol oferir de nou una experiència única musical de tres dies per a tots els amants del rock i del heavy metal i continuar consolidant l'esdeveniment com a una cita indispensable, així com mantenir la seva referència a escala nacional i internacional.