Skip to main content

Cultura

El Barcelona Rock Fest 2024 té gairebé definit el seu cartell

  • Xavi López

El Barcelona Rock Fest, reconegut com un dels esdeveniments més destacats per als amants del rock i metall, ha anunciat noves incorporacions al seu cartell d'artistes per a l'edició d'aquest 2024. L'esperat festival, que arriba a la seva vuitena edició, es durà a terme els dies 5, 6 i 7 de juliol en el Parc de Ca Zam, tornant a Santa Coloma després que l'any passat se celebrés a Badalona per les obres que van tenir lloc al parc.

Entre les recents confirmacions es troben els alemanys Gamma Ray, exponents del power metall, i KK's Priest, el projecte liderat pel llegendari guitarrista K.K. Downing, ex membre de Judes Priest, al costat de Tim 'Ripper' Owens en la veu. També se sumen al cartell els referents nord-americans de l'hardcore contemporani Hatebreed, la icona del rock nacional espanyol El Drogas, la banda australiana de deathcore Thy Art Is Murder, i el trio mexicà de rock The Warning, format per les germanes Dany, Pau i Ale Villarreal.

L'edició d'enguany, a més de complir el seu desè aniversari, serà la primera després de l'acord del consistori colomenc amb el festival, en el qual van establir el Parc de Ca Zam com a seu del Barcelona Rock Fest per als pròxims quatre anys. És a dir, l'esdeveniment se celebrarà en Santa Coloma fins a, com a mínim, el 2027.