Skip to main content

Cultura

Musicaula celebra concerts de Nadal per la Festa Major d'Hivern

  • Xavier López

L'escola de música Musicaula, com cada any, ofereix els tradicionals concerts de Nadal a l’Auditori, dins la Festa Major d’Hivern. Aquests concerts obren les festes nadalenques amb peces interpretades per solistes, corals i conjunts instrumentals de veu, corda, vent, guitarra, bateria, piano, etc. Les clàssiques nadales formaran part d'un repertori que comptarà també amb cançons modernes i peces clàssiques.

Demà 15 de desembre a les 19h, l’Auditori Can Roig i Torres acollirà Concert de Nadal dels nens i les nenes. Aquests oferiran cançons i peces musicals (nadales, clàssiques, modernes i tradicionals) interpretades per la Coral, els conjunts instrumentals i els/les solistes.

Al dia següent, el 16 de desembre, també a les 19h i al mateix Auditori, hi haurà el Concert de Nadal de joves i adult.  Interpretaran peces musicals per a Coral, diferents conjunts instrumentals i solistes d'autors moderns coneguts, així com obres clàssiques i tradicionals.

Per accedir als concerts es necessitarà invitació, les quals es podran recollir a la seu de l'Escola de Música Musicaula, al carrer Mossèn Camil Rosell, 70.

Foto: Concert de Nadal d'alumnes joves i adults de l'Escola de Música Musicaula l'any 2019.