Skip to main content

Cultura

Es vol fer un concert de sardanes per al dia 26 de setembre

  • Xavi Chica

Aquests dies s'està mirant de tancar un concert de sardanes per al proper dissabte 26 de setembre a la tarda, organitzat pel Patronat Pro Aplec i Amics de la Sardana. Finalment no serà un Aplec com estava previst per les limitacions que comporta la pandèmia, però tothom espera que com a mínim es pugui fer una audició de sardanes en un espai que encara està per definir. Inicialment la idea era fer-lo a la Glorieta dels Músics del Parc d’Europa, però aquest espai també està pendent de confirmar-se.

En qualsevol cas, aquest concert de sardanes seria una de les primeres activitats culturals que se celebrarien a Santa Coloma després d’uns mesos de paralització absoluta per la Covid-19. També està pendent de confirmar-se una possible audició-concert de sardanes per la Diada de l’Onze de Setembre.

En el concert del 26 de setembre participarien dues cobles i no quatre com s’havia previst inicialment. Serien la Cobla Marinada i la Bisbal Jove. Amb les altres dues cobles que es tenien contractades s’estudiaria fer alguna audició posterior, potser amb vista a la Festa Major d’Hivern.

Lògicament s’aplicarà un protocol de seguretat i les cadires del concert de sardanes se situaran guardant les distàncies i prèvia inscripció dels espectadors. L’Ajuntament també facilitaría personal responsable per controlar l’accés i la inscripció a l’esdeveniment.