Skip to main content

Cultura

Kiss i Judas Priest confirmen presència al Rock Fest de 2021

  • Xavi Chica

Els grups Kiss (fotografia) i Judas Priest han confirmat la seva presència a la propera edició del festival Rock Fest de Barcelona 2021, que va haver de cancel·lar aquest any a causa de la pandèmia de coronavirus, i que se celebrarà al parc de Can Zam. 

Segons va informar aquest dilluns l’organització del Rock Fest, Kiss i Judas Priest s’uneixen a les confirmacions per a 2021 de 31 bandes més, entre les quals hi havia Blind Guardian, Dropkick Murphys i Foreigner.

A més d’aquestes noves confirmacions, que reforçaran el cartell de l’edició 2021, el Rock Fest anunciarà demà dimecres l’encapçalament del festival per a l’any vinent.

La gira de comiat de Kiss de nou serà un dels principals atractius de l’esdeveniment de l’any vinent, en què el grup nord-americà fundat per Gene Simmons i Paul Stanley exhibirà el seu repertori i escenificació musical més espectacular. Kiss actuarà el dissabte 3 de juliol de 2021 al Rock Fest i ho farà amb els també llegendaris Judas Priest, que estaran en plena gira per celebrar els seus 50 anys en actiu.